Poznata glumica: "Nemam čime hraniti djecu, a njihov otac kupuje zaručnici poklone"

Foto: Profimedia

Bivši glumački par Alice Evans i Ioan Gruffudd okončali su 2021. svoj brak nakon 13 godina zajedničkog života, no čini se da se odnos bivših ljubavnika dodatno pogoršao.

Naime, kako piše britanski Daily Mail, Alice je optužila bivšeg supruga da joj od svibnja ne uplaćuje alimentaciju, zbog čega se našla u velikim financijskim problemima. Glumica tvrdi da ne može platiti stanarinu ni priuštiti si hranu te je prisiljena koristiti bonove za hranu kako bi prehranila svoju djecu.

U pravnim dokumentima koje je 1. srpnja podnio njezin odvjetnik stoji da glumica ima potpuno skrbništvo nad zajedničkom djecom, 14-godišnjom Ellom i 10-godišnjom Elsie, ali i da od njihovog oca u dva mjeseca nije primila nikakvu financijsku potporu. 

Glumica također tvrdi da, dok ona jedva spaja kraj s krajem, Gruffudd sa svojom novom zaručnicom Biancom Wallace uživa u raskošnom životu, a glumac je navodno sebi i Bianci kupio nove satove marke Rolex te joj poklonio skupocjeni zaručnički prsten. Velški glumac također je bio na globalnoj promotivnoj turneji povodom izlaska filma Bad Boys: Ride or Die, u kojem glumi, a na temelju svega toga Alice od suda zahtijeva da donese odluku kojom će suprug njoj i djeci isplatiti zaostalu alimentaciju.  

"Alice podnosi zahtjev za socijalnu pomoć jer ne može uzdržavati sebe i djecu. Ročište je najavljeno za nekoliko mjeseci i Alice neće moći preživjeti bez primanja suprugove potpore. Ioan ima mogućnost plaćanja bračne potpore na temelju njegove veće financijske sposobnosti i raskošnog načina života. Iz tih razloga Alice traži alimentaciju za djecu", izjavila je glumičina odvjetnica Janina Verano.

Gruffudd je tražio zabranu prilaska za svoju bivšu suprugu

Podsjetimo, Evans i Gruffudd su razvedeni, ali skrbništvo i uzdržavanje djece tek trebaju dogovoriti na sljedećim ročištima. Glumica je doživjela životni krah prije tri godine nakon naizgled iznenadnog razvoda braka.

"Tužna vijest. Moj voljeni muž/srodna duša 20 godina, Ioan Gruffudd, objavio je da će napustiti svoju obitelj. Ja i naše mlade kćeri smo jako zbunjene i tužne. Nismo dobile razlog osim da me 'više ne voli'. Žao mi je", napisala je u siječnju 2021. na Twitteru.

Gruffudd, poznat po drami ITV-ja Liar i filmu Fantastic Four, izašao je u javnost u listopadu 2021. s novom djevojkom Biancom Wallace, glumicom koja je imala ulogu statistice u drami Harrow. Sada žive zajedno u Los Angelesu. Evans živi s njihovim kćerima Elsie i Ellom.

Alice je u lipnju 2022. pokrenula stranicu Go Fund Me tražeći 25.000 dolara kako bi platila račune. Gruffudd je tvrdio da su njezine objave na društvenim mrežama lažne i da predstavljaju uznemiravanje te je tražio zabranu prilaska.

Evans vjeruje da ne može govoriti o svojoj situaciji u medijima ili objavljivati na društvenim mrežama jer bi to moglo dovesti do kršenja njezine zabrane prilaska i do suđenja. U lipnju je kći Ella podnijela zahtjev za zabranu prilaska Gruffudda, ali je zahtjev povučen.

Prema odluci suda, Evans je dužna voditi Ellu i Elsie jednom tjedno na individualne sastanke s terapeutom i na tjedne sastanke s njihovim ocem i "terapeutom za ponovno ujedinjenje". Sud je upozorio roditelje da ne napadaju jedno drugo pred djevojčicama tijekom terapije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.