Poznata Hrvatica objavila snimku slavlja rođendana Jakova Kitarovića. Kolinde nigdje

Foto: Instagram

Jakov Kitarović proslavio je 56. rođendan. Snimka s proslave osvanula je na profilu poduzetnice Snježane Schillinger (poznatije kao Mehun).

Jakovu su, uz pratnju gitare, otpjevali Sretan rođendan, na kraju mu i zapljeskali, no mnogima je za oko zapela činjenica da nigdje nije bilo Jakovove supruge Kolinde Grabar Kitarović.

Zajedno bili na OI-ju

Kolinda se povodom suprugovog rođendana nije oglašavala, a posljednji put su zajedno viđeni na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Jakov  je, zahvaljujući svom stasu i crveno-bijelom dresu hrvatske olimpijske reprezentacije, ostao zabilježen na mnogim profilima, pa tako i na X-profilu glasovitog američkog glumca, komičara i voditelja Jimmyja Fallona. Međutim, umrla sam od smijeha kad ga je vozač taksija, u koji smo uskočili u kasnim noćnim satima nakon finala u košarci, zamijenio za stasitog hrvatskog vaterpolista čije su fotke doista postale viralne", napisala je kasnije Kolinda.

Bivša predsjednica Hrvatske jučer je poslala sućut obiteljima žrtava teške prirodne katastrofe u Bosni i Hercegovini te pozvala na hitnu međunarodnu pomoć susjednoj državi i pogođenim područjima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.