Poznati detalji nesreće u kojoj su poginuli glumac iz serije Cobra 11 i njegove kćeri

Foto: Profimedia

CHRISTIAN Klepser (51), u glumačkim krugovima poznat kao Christian Oliver, i njegove dvije kćeri 10-godišnja Madita i 12-godišnja Annik poginuli su jučer u padu malog zrakoplova, koji se srušio u Karipsko more. Nakon očevida otkriveni su detalji nesreće.

Naime, policija St. Vincenta i Grenadina objavila je da je jednomotorni zrakoplov naišao na poteškoće tijekom putovanja od otoka Bequie do Svete Lucije, da bi na kraju pao u ocean. Također, otkrili su da je pilot Robert Sachs obavijestio kontrolni toranj o problemima.

Glumac s obitelji bio na odmoru

Snimka nesreće koja kruži društvenim mrežama prikazuje trenutak kada se zrakoplov strmoglavio u ocean. Lokalni ribari i ronioci požurili su na mjesto događaja u pokušaju da spase žrtve, ali je lokalna obalna straža na kraju izvukla četiri tijela.

Podsjetimo, Klepser je i domaćoj publici bio poznat po ulozi inspektora Jana Richtera u seriji Alarm für Cobra 11. Glumac je bio na odmoru na Karibima s obitelji, a njegova posljednja objava na Instagramu dirnula je mnogobrojne obožavatelje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.