Poznati glumac zaplesao s fanovima na premijeri novog filma, oduševio mnoge

Screenshot: TikTok

Glumac Glen Powell zaplesao je s fanovima na premijeri filma Twister 2. Dok je dijelio autograme i fotografirao se s obožavateljima, grupa fanova počela je pjevati hit pjesmu iz njegovog prethodnog filma Anyone But You, Unwritten. Glen im se zatim približio te počeo pjevati i plesati s njima.

Video ima preko dva milijuna pregleda na TikToku te preko 470 tisuća lajkova. "Pravu osobu smo učinili poznatom", "Presladak je", "Ovo je tako slatko", samo su neki od komentara ispod videa koji je objavila jedna od obožavateljica koja je bila prisutna.

@jenna.dankner yea so im never getting over this #glenpowell #anyonebutyou #twisters ♬ original sound - jenna dankner

Powell je trenutno jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu. Podsjetimo, Powell i glumica Sydney Sweeney su u Anyone But You utjelovili Bena i Beu, koji su se upoznali spletom okolnosti i imali nevjerojatan prvi spoj, ali su nakon incidenta postali neprijatelji.

Film zaradio 200 milijuna dolara

Međutim, Beina sestra i Benova najbolja prijateljica postale su par i odlučile se vjenčati, a zbog vjenčanja će Ben i Bea biti prisiljeni provesti nekoliko dana zajedno u Australiji, gdje se vjenčanje održavalo. Kako bi ih njihove obitelji pustile na miru, Ben i Bea odluče se pretvarati da su zajedno.

Kako prenosi Screen Rant, film je bio vrlo uspješan u kinima. Zaradio je 200 milijuna dolara u kinima diljem svijeta. Zbog filma je na društvenim mrežama opet postala popularna pjesma Unwritten britanske pjevačice Natashe Bedingfield.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.