Bosanska influencerica ima četvero djece. Troje je povela na more, jedno nije

Foto: Instagram

Ilda Humić, poznata bosanskohercegovačka influencerica i majka četvero djece, nedavno je razljutila ljude na društvenim mrežama. Objavila je video u kojem priča kako ona i njezin suprug idu na ljetovanje i vode troje djece, a trogodišnjeg Isaka ostavljaju kod kuće.

Ovakav potez pokušala je opravdati objašnjenjem da nema dovoljno mjesta u autu za sve te da se on svakako ne bi sjećao tog odmora. Rekla je i da dječak skida pelene, što joj izaziva anksioznost.

Njezini pratitelji smatraju da takva obrazloženja ne opravdavaju taj potez te je kritiziraju. Situacija je postala još gora nakon što je Ilda objavila video u kojem kritizira one koji su negativno komentirali situaciju. 

"Odbacila si jedno svoje dijete zbog mora, ostavila ga da se kupa u žabokrečini i još se hvališ time. Tako da, to sve što si rekla možeš samo reći svom odrazu u ogledalu", bio je jedan od komentara na X-u. Mnogi su joj poručili da oni to nikad ne bi napravili svom djetetu.

Optužili je da laže

Pratitelji su objavili video s YouTuba u kojem ona i njezin muž prije par mjeseci pokazuju da su kupili novi veći auto te su je optužili i da laže da nema mjesta. "Ilda Humić rodila četvero djece i Isaka ostavila kući, nije ga vodila na more jer skida pelene... Također ga nije vodila u Njemačku... Puklo bi mi srce da jedno ostavim kod kuće, a druga idu sa mnom. Najgora osoba", poručili su joj.

Dobila je i riječi podrške

S druge strane, bilo je i onih koji su Ildu podržali i obranili. "Svi roditelji koje znam, a koji imaju više od dvoje djece, ne vode nikada svu djecu kada negdje idu", jedan je od komentara.

Inače, Ilda je na društvenim mrežama otkrila da je bila na Pagu i u Zadru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.