"Prava Martha" iz Baby Reindeera poslala 300 poruka političaru: "Glupi mali dječače"

Foto: Profimedia/EPA/Press

"Prava" Martha iz serije Baby Reindeer, Fiona Harvey, poslala je političaru i članu britanskog parlamenta Sir Keiru Starmeru ukupno 276 poruka u razdoblju od osam mjeseci uključujući žestoke napade na njega i njegovu obitelj, piše The Sun.

U e-mailovima ga je nazivala "glupim dečkom" i "beskorisnim odvjetnikom", a za njegovu suprugu Victoriju Starmer je rekla kako izgleda "očajno". Svaki je mail potpisala sa: "Sent from my iPhone", upravo kako je prikazano i u hit seriji Baby Reindeer. Jedan je e-mail u sebi imao čak 1420 riječi, a u njemu je opisivala kako je laburistički kabinet "pun idiota".

"Keir prestani srati, ti glupi mali dječače. Izabran si za vođu. Nisam stranka i unutar dvije minute dobivam e-mail u kojem me stambeni pravobranitelj naziva rasistom. Već sam se žalila na tebe povjereniku za standarde koji također ne radi ništa. Od sada ću se žaliti na najmanju sitnicu. Tvoj život neće biti vrijedan življenja", napisala mu je u jednom e-mailu.

Starmeru je slala i fotografije smeća te pisala: "Prljavo je kao u kući Starmera", a poruke je slala i članovima vijeća Camdena.

Negirala je tvrdnje iz serije

Inače, Baby Reindeer prati komičara Donnyja Dunna i njegovu odnos sa uhoditeljicom Marthom, a snimljen je po istinitoj priči Richarda Gadda, koji u seriji ima glavnu ulogu. U seriji je prikazano da je njihov odnos započeo u kafiću u kojem je on radio, a nakon što ju je počastio pićem, Martha ga je krenula uhoditi. Slala mu je brojne e-mailove, pojavljivala mu se na vratima, te mu radila probleme, a kasnije je i završila u zatvoru.

Međutim, Fiona se prošloga tjedna pojavila u emisiji Piersa Morgana te negirala događaje iz serije, te je istaknula da će tužiti Netflix zbog serije. Rekla je kako je komičara vidjela samo tri puta te da mu je poslala nekoliko poruka u šali, negiravši da mu je poslala 41.000 e-mailova, kako je prikazano u seriji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.