"To su pravi gazde": Hrvatica koja iznajmljuje apartmane otkrila čime iznenadi goste

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Jedna Hrvatica koja iznajmljuje apartmane na TikToku je objavila snimku u kojoj je otkrila čime sve počasti svoje goste, a njezina objava oduševila je mnoge.

"Zamisli, od svih apartmana, gost odabere doći baš kod tebe i prvo što mora napraviti je otići u trgovinu. Meni je to totalno glupo i baš zato se potrudim otići u trgovinu prije nego stignu gosti, pogotovo ako dolaze na duže vrijeme. Apartmani su skupi i najmanje što možemo učiniti je dati im nešto što oni ne očekuju, kao npr. malo hrane i pića. Meni nema ništa draže nego kad me pitaju plaća li se to dodatno i ja kažem: 'Ne'", rekla je u videu.

@una.pletikosic

volim svoj summer job 💕 Apartmani Vukovic, web stranica je vukovic-rab.com

♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Gosti za vrijeme boravka na plaži pored njezine kuće mogu besplatno koristiti pedaline i kajake, a ona kaže da joj je oduševljenje na licima gostiju dovoljno da zna da se trud isplati. "Ne samo to. Takav gost će ti uvijek ostaviti pozitivnu recenziju na Bookingu, a i rado će uzeti sadržaj koji se plaća", rekla je.

U komentarima su mnogi pohvalili njezin odnos prema gostima. "Bravo! To rade pravi gazde", "Kako je to divno. Prvo što želim je voda. Jako lijepo od vas", "Divni ste", "Predivna gesta", bili su samo neki od komentara na objavu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.