Premijera Star Treka: Film koji drži u napetosti do samog kraja

"STAR TREK" redatelja J.J. Abramsa sinoć je premijerno prikazan u Cinestaru, Avenue Mall. Obožavatelji SF-a, Spocka, Kirka, galaktika, warpa i Enterprisea došli su na svoje upravo ovim filmom koji je sve do jednog držao u napetosti do samog kraja. Na sreću, ljubitelji stare postave koji su očekivali lošiji film od onoga što su naposljetku dobili kratko su prokomentirali: "Iskreno, nisam očekivao ovakav film. Bio sam donekle siguran da će film biti dobar, jer se ipak radi o 'Star Treku', mojim najdražim filmovima i seriji, ali ovaj me stvarno iznenadio. Najbolje od svega je scenarij", rekao je Ivan, jedan od zaluđenika Star Trekom. "Meni je film bio super pogotovo zato što se radnja vrti oko Spocka, inače mojeg najdražeg člana Flote".

"Nevjerojatno koliko ima intenzivnih scena"

Na premijeru su došli i najveći štovatelji ovih nepredvidljivih SF filmova. Skupina entuzijasta odjevena poput flote Federacije prohujala je hodnicima Avenue Malla, a ostalima je bio warp za juriš u kino dvoranu. Da je "Star Trek" i dalje dio pop kulture žive već 40 godina, pokazala je reakcija gledatelja iz publike. Naravno, složili su se mnogi, kino je kao i u dobrom dijelu filmova odigrao svoju ulogu: "Ma odličan je sound, nevjerojatno koliko ima intenzivnih scena kad je u pitanju borba ili tek neki zvukovi koji su mi na moment bili najbitniji dio filma", rekla je Sandra koja je na Indexovu premijeru filma stigla u društvu prijateljice Martine.

Odvažna i provokativna putovanja svemirskog broda Enterprise i brojnih drugih koji su ubrzo kročili njegovim putem dotaknula su astronoma u svima, kao i nade te snove da će tehnološki i kulturni napredak izvući ono najbolje iz ljudi. Posadu predvodi kapetan Christopher Pike (Bruce Greenwood). Pridružuju mu se medicinski časnik Leonard "Bones" McCoy (Karl Urban), Montgomery "Scotty" Scott (Simon Pegg) koji će na svemirskom brodu postati zapovjednik stroja, časnica za vezu Uhura (Zoë Saldana), iskusni kormilar Sulu (John Cho) i 17-godišnje čudo od djeteta Chekov (Anton Yelchin). Svi će se suočiti s teškim prvim ispitom koji će u njima potaknuti odanost, prijateljstvo, neustrašivost i dobar humor koji će ih zauvijek vezati. Usred svega toga, Kirk i Spock će se suočiti s neupitnom sudbinom: potrebom da sklope neočekivano, ali snažno partnerstvo koje će im omogućiti da  svoju posadu hrabro vode tamo gdje još nitko nije išao. Uživajte u filmu!

L.V
Foto: G.P.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.