Prepoznajete li glumca na fotki? Zbog serije o negativcu iz Batmana promijenio izgled

Screenshot/Foto: YouTube/EPA

HBO Max je jučer objavio pregled noviteta koji stižu u idućoj godini. Unutar videa dugog jednu minutu vidi se i dio DC-jeve serije The Penguin. Riječ je o spin-offu The Batmana u kojem se fokusiraju na negativca Pingvina. 

U toj seriji Colin Farrell tumači lik kriminalca Oswalda Oza Cobblepota, poznatijeg kao Pingvina. Farrell je glumio Pingvina u blockbusteru The Batman iz 2022., a sada će imati i svoju solo seriju. 

Neprepoznatljiv je

Posebnu pažnju privukao je njegov izgled. Teško ga je prepoznati nakon transformacije za seriju. Glumac na licu ima protetičku masku, nosi periku i vidi se ožiljak na obrazu. 

Colin Farrell u novoj seriji

The Penguin prikazat će Pingvinov uspon na vlast na ulicama Gothama. U teaseru Farrell pripovijeda: "Ovo je jedan od onih trenutaka u kojem se pitate kakav život ja želim." Serija od osam epizoda dat će detaljniji uvid u lik te pokazati strategiju kojom se Pingvin probija do vrha.

 

Sudeći prema prvom isječku, Pingvin ima mračan i zloslutan izgled iz originalnog filma redatelja Matta Reevesa, koji je i redatelj serije. Osim Farrella, glumačku postavu čine Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo i Deirdre O’Connell, a pojavljuju se i Clancy Brown i Michael Zegen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.