Prijatelj Brucea Willisa: Samo prve tri minute zna tko sam, više ne priča i ne čita

Foto: Profimedia

PRIJATELJ Brucea Willisa, Glenn Gordon Caron, otkrio je tužno stanje u kojem se glumac nalazi nakon što se Willis povukao iz svijeta glume zbog moždanog poremećaja koji se zove afazija, a zatim je otkriveno da boluje od demencije. 

Nakon što ga je posjetio, Glenn je u intervjuu za Page Six otkrio pravo stanje glumca, a detalji su rastužili mnoge. 

"U njemu više nema radosti življenja"

"Moj osjećaj je da on samo prve tri minute razgovora zna tko sam. Ne priča više, nekada je bio strastveni čitač, a sada je od toga odustao", ispričao je, dodajući: "Sve te jezične vještine više mu nisu dostupne. Kad ste s njim znate da je on Bruce i zahvalni ste što je tu, ali nema u njemu više radosti življenja." 

Podsjetimo, glumcu je u ožujku prošle godine dijagnosticirana afazija, moždani poremećaj koji utječe na sposobnost učinkovite komunikacije, a u veljači ove godine dijagnosticirana mu je frontotemporalna demencija (FTD).  

Njegova supruga podijelila je mučne detalje njegove dijagnoze s kojima se obitelj nosi i priznala da je "teško znati" je li glumac svjestan svog stanja i pogoršanja zdravlja. 

"Ono što učim jest da je demencija teška. Teško je osobi s dijagnozom, također je teško i obitelji. I to nije drugačije za Brucea, mene ili naše djevojke. To stvarno jest obiteljska bolest", rekla je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.