Prijatelj J.Lo i Afflecka: "Shvatili su da ne funkcioniraju, razvod će biti skup"

Foto: EPA

Zajednički prijatelj Jennifer Lopez i Bena Afflecka za Page Six otkrio je da se do kraja ljeta može očekivati da će par službeno objaviti rastavu braka. Objasnio je da je poznati par uspješno dogovorio uvjete rastave te da su, prema njegovim riječima, sigurni u svoju odluku. 

Imali su sumnje nakon prekida 2004. godine

Njihov bliski prijatelj rekao je da su se nakon što su prekinuli 2004. godine cijelo vrijeme pitali "što bi bilo kad bi bilo" te su se zanijeli nostalgijom i sumnjama i zbog toga se odlučili na brak 2022. godine. "To je bio trenutak kada su odlučili da će probati... Jennifer je jako željela to vjenčanje - haljine, prijateljice, ukrase, željela je to godinama", rekao je izvor te dodao: "Shvatili su da ne funkcioniraju na duže staze i, eto, gotovo je."

"Razvod će biti skup"

"Oni su jedan od najbogatijih parova zahvaljujući svojim uspjesima, posebno Jennifer, zato smatram da će razvod biti skup", otkrio je prijatelj te rekao da će ovo biti "jedan od najsloženijih i najskupljih postupaka ikada".

"Ben je već pronašao svoj novi dom, a Jen će izabrati svoj. To je potpuno odlučeno i nema tu interesa ili razloga da se bilo tko od njih povuče", rekao je izvor blizak glumcima. 

U svjetskim medijima već neko vrijeme kruže glasine o razvodu

Podsjećamo, svjetski mediji već neko vrijeme pišu o navodnom razvodu slavnog para. Sumnje su se pojačale nakon što se doznalo da Ben i Jennifer prodaju vilu koju su zajedno kupili prije godinu dana. Jennifer je ranije otkazala turneju i na premijeri svog novog filma pojavila se sama.

Par je potom viđen zajedno na košarkaškoj utakmici Benovog sina Samuela, gdje su također svojim ponašanjem pobudili sumnje o razvodu. Jennifer je krajem srpnja slavila rođendan, no Ben nije bio na zabavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.