Prijateljice uoči Halloweena napravile grobove za bivše dečke pa postale viralne

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Jazzlyn Sams s prijateljicama Serenom i Hannom dosjetila se genijalne ideje uoči Noći vještica - izradile su groblje posvećeno bivšim dečkima pa postale viralne. Na snimci se vide djevojke kako kopaju zemlju, što je simbolična gesta zakopavanja prošlosti.  

"Ovdje leže svi dečki koji su nas povrijedili", piše pored kostura, a na nadgrobnim pločama bivših ispisana su njihova imena, ali i urnebesni "uzroci smrti".  

@getjazzyonemm Here lies the smallest men who ever lived #fall #halloween #taylorswift #halloweendecor #viralvideo #fyp #girltok #austintx @hannah @Serena Colvin ♬ The Smallest Man Who Ever Lived - Taylor Swift

"Phil se ugušio hot dogom", piše na jednom nadgrobnom spomeniku, dok je na drugom ispisano: "Zach, najmanji čovjek koji je ikada živio" (referenca na pjesmu Taylor Swift, The Smallest Man Who Ever Lived, op. a.) 

"Trebat će mi više zemlje za ovaj trend" 

Snimka je postala viralna i prikupila je gotovo pola milijuna lajkova, a brojne tiktokerice našalile su se u komentarima. 

"OK, ovo moram napraviti", "Ovo djeluje terapeutski, želim to učiniti", "Presmiješno", "Genijalno", "Zbogom, Zach", "Najbolja ideja ikad" i "Trebat će mi više zemlje za ovaj trend...", neki su od komentara tiktokerica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.