Bio je zvijezda tinejdžerskih filmova krajem 90-ih, pogledajte kako izgleda danas

Foto/Screenshot: Press/YouTube

Freddie Prinze Jr. zvijezda je brojnih tinejdžerskih filmova s kraja 90-ih i početka 2000-ih, poput Ona je sve to, Znam što si radila prošlog ljeta i Zaljubljeni do ušiju. Po tim filmovima je najpoznatiji, iako se s glumom nastavio baviti sve do danas.

Od hit filma Ona je sve to prošlo je 25 godina, a uskoro izlazi novi film u kojemu Freddie ima glavnu ulogu. Riječ je o filmu The Girl in the Pool. U traileru Freddie izgleda gotovo neprepoznatljivo. 

O čemu je riječ u novom filmu?

Prinze u filmu glumi Toma, muškarca koji ima ljubavnu aferu sa ženom koja uskoro bude pronađena mrtva u njegovom bazenu. Da bi se stvari zakomplicirale, Tomova supruga (Potter) i njegova obitelj priređuju mu rođendansku zabavu iznenađenja u istom dvorištu. Na zabavi Tomov šok primjećuju svi oko njega, uključujući punca (Kevin Pollak) i čovjeka koji dolazi u njegov dom tvrdeći da traži svoju ženu.

"Toma preuzima paranoja dok očajnički pokušava sakriti svoju aferu. Otkriva da nije jedini koji ima tajnu, što dovodi do napetog razotkrivanja, izdaja i obrata koje nitko nije mogao predvidjeti", piše u sinopsisu.

 

U filmu glumi i Monica Potter, s kojom je Freddie glumio u filmu Zaljubljeni do ušiju.

Freddie je 2002. godine oženio kolegicu Saru Michelle Gellar, koja se proslavila ulogom u Buffy, ubojica vampira. Upoznali su se na setu filma Znam što si radila i ovog ljeta, koji je izašao godinu nakon originala. Godine 2009. dobili su kćer Charlotte, a 2012. sina Rockyja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.