Pogledajte snimke sa svadbe: Severina Igoru rekla sudbonosno da i uzela njegovo prezime

Foto: Instagram

NAKON dugih priprema i pomnog planiranja koje je u potpunosti predvodila mlada, Severina je izrekla sudbonosno da Igoru Kojiću.

Ispred vile Dragana Kojića Kebe na Bežanijskoj Kosi treći dan zaredom svirali su trubači, a prema istoj su adresi danas nešto iza podneva krenuli i mladenci, samo da bi se u popodnevnim satima sami odvezli natrag prema hotelu - i to u posebno okićenoj bijeloj Zastavi 101. Igor je nosio majicu s natpisom "Mr" i kitio trubače, dok je Severina bila u istoj majici na kojoj piše "Mrs".

Severina i Igor nakon toga su obišli salu u kojoj će se vjenčanje održati, a ispred koje je postavljen crveni tepih. Potom su otišli u svoje sobe kako bi se spremili za slavlje.

Među prvima su u salu nešto prije 17 sati ušli mladoženjin otac Dragan i njegova supruga Olja, kako bi dočekali mnogobrojne uzvanike.

"Spreman sam, sretan i zadovoljan", rekao je uoči svadbe Keba Kuriru.

Među prvima su stigali bivši nogometaš Dragan Stojković Piksi sa suprugom i turbofolk pjevačica Ana Nikolić, javlja Alo.rs. Na svadbu ipak nije došla Igorova sestra Nataša, koja posljednjih godina živi u Americi.

Severina i Igor vjenčali su se oko 19 sati. Prostor u kojem su izgovorili sudbonosno "da" izgleda poput scene kazališne predstave, a kako Alo neslužbeno doznaje Seve je uzela Igorovo prezime.

Pjevačica Ana Bekuta na Instagramu je objavila nekoliko fotografija novopečenog bračnog para.

Pjevačica Nada Topčagić na Facebooku je objavila fotografiju svog poklena mladencima te ekipu za svojim stolom na svadbi. 

S' obzirom da nije pošteno stavljati slike sa samog venčanja jer ekskluzivno pravo ima list Stori evo moje ekipice za stolom !!!

Posted by Nada Topčagić on 22. studeni 2015

Na svadbi je i Lepa Brena s obitelji.

Prvi ples otplesali su uz Petra Grašu i njegovu pjesmu "Moje zlato", a nakon njega nastupio je Goran Karan i otpjevao "Lipa si, lipa".

Prema pisanju srpskih medija, za svoje su goste pripremili brojna iznenađenja.

Severininog sina Aleksandra doveli su dadilja i njen PR menadžer Davor Grgin. Iako se otac dječaka, Milan Popović protivio tome da mu sin bude na ovoj svadbi, pjevačica je odlučila drugačije, piše Blic.

Aleksandar je u crnom smokingu ušao u salu te nije skidao osmijeh s lica. O njemu se danas brinula dadilja, s obzirom na to da su mladenci bili zauzeti pripremama za svadbu.

"Ovo je Severinin dan. Ako netko zaslužuje da bude sretan, onda je to ona. Želim joj svu sreću s Igorom", rekao je Petar Grašo, koji će otpjevati "Zlato moje".

"Severini ću otpjevati pjesmu "Lipa si, lipa". Želim joj sve najbolje. Njoj i Igoru mnogo sreće i ljubavi", rekao je Goran Karan.

Među gostima je i pjevač Željko Jokismović sa suprugom Jovanom i sinom Kostom.

Kako piše Alo, mladenci su u hotelu već neko vrijeme, a jučer su počeli stizati i prvi uzvanici. Među prvima su došli Igorovi roditelji Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja, ali i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik te Goran Karan, koji su i prenoćili u hotelu.

Srpski mediji pišu da je za vjenčanje pripremljena posebna scenografija pa tako Sevka, "kraljica od Kebe", s Igorom sjedi na stiliziranom prijestolju na svojevrsnoj pozornici, okružena kumovima.

Ceremoniju je navodno pripremalo više stotina radnika, dekoratera i scenografa. Šuškalo se da su cvjetni aranžmani stajali nevjerojatnih 150 tisuća kuna.

Među poznatim uzvanicima su i Saša Matić, Ankica Dobrić, Ivica Skoko, Neno Ninčević, Doris Dragović, Sandra Perković i Iva Balaban, dok mladencima pjesmu za prvi ples pjeva Petar Grašo i to baladu "Moje zlato".

Za smještaj gostiju par je navodno izdvojio još oko 130.000 kuna, a od 500 uzvanika njih stotinu će spavati u luksuznom beogradskom hotelu. Mladenci su za njih zakupili sedmi i osmi kat hotela. Noćenje po osobi Severinu i Igora stajat će 170 eura.

Par je za samo vjenčanje angažirao i privatno osiguranje, navodno bivše specijalce, koji su smješteni u objektu te imaju zadatak štititi goste i mladence, dok velik broj redara pazi i da fotografije i snimke s vjenčanja prije vremena ne procure u javnost.

Severina je djevojačku večer proslavila u petak i to u društvu kume Andreje Čermak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.