Princ Albert progovorio o princezi Charlene: "Jedne noći sam ju uvalio u probleme"

Foto: EPA

Princ Albert od Monaka i princeza Charlene nedavno su za Paris Match progovorili o ranim danima svog upoznavanja, otkrivši kako to nije bila ljubav na prvi pogled.

Njihov prvi susret

Par, koji je u braku od 2011. godine, upoznao se 2000. na međunarodnom plivačkom događaju Mare Nostrum u Monaku, no vezu su započeli tek 2005. godine. "Ne znam jesmo li se tada zaljubili", rekao je 66-godišnji princ Albert o prvom susretu s danas 46-godišnjom Charlene. "Znate, nakon toga nisam više vidio Charlene nekoliko godina", dodao je.

"Mislio sam da je izvrsna plivačica i da je prijateljski nastrojena, vesela i pristupačna", rekao je Albert o svom prvom dojmu o Charlene, bivšoj olimpijki koja je predstavljala Južnu Afriku na Olimpijskim igrama u Sydneyju 2000. "Super smo se zabavili", otkrio je.

Priznao je da je zbog njega imala probleme

"Ne znam bih li ovo trebao reći, ali te sam je noći uvalio u probleme jer je nisam vratio kući na vrijeme", pričao je o počecima njihovog druženja, na što je Charlene odgovorila: "Da, upala sam u nevolju te noći, ali nećemo o tome."

Albert i Charlene roditelji su devetogodišnjih blizanaca, princa Jacquesa i princeze Gabrielle, a Albert je rekao da im je, kada je riječ o odgoju njihovih blizanaca, važno da zavole sport. Tako da, kaže, blizanci plivaju i treniraju gimnastiku. Okušali su se i u mačevanju, tenisu i odbojci. Jacques se bavi i taekwondoom. "Sportske vrijednosti su temeljne, sigurno", dodao je princ.

"Najtužnija princeza na svijetu"

Podsjećamo, kraljevski par se pojavio na otvaranju Olimpijskih igara. Charlene je snimljena u Elizejskoj palači na okupljanju 100 čelnika država diljem svijeta. S blagim osmijehom i zamišljenim pogledom pozirala je fotografima, a supruga nije dodirivala, već je samo stajala uz njega za fotografe.

Davno su je prozvali "najtužnijom princezom na svijetu" jer se u javnosti gotovo nikad ne smije i izgleda tužno, pogotovo kada je u društvu supruga. 

Za njihov brak se često govori da je u krizi i da par uopće ne živi zajedno. Dobro su poznate i avanture princa Alberta, koji ima dvoje izvanbračne djece, sina Alexandrea i kćer Jazmin Grace, koje su rodile dvije različite žene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.