Princeza Dubaija koja je ostavila muža preko Instagrama lansirala parfem Razvod

Foto: Instagram

KĆI VLADARA Dubaija Sheikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum u srpnju je ostavila supruga Mana Al Maktouma preko Instagrama. 

"Dragi mužu, budući da si zaokupljen drugima, ovako objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe. Čuvaj se. Tvoja bivša žena", poručila mu je i tako postala viralna senzacija na društvenim mrežama. 

Sada je iznenadila pratitelje novim poslovnom pothvatom, zbog koje su je mnogi prozvali istinskom ikonom. Naime, lansirala je parfem prikladnog naziva - Razvod. 

Princeza Dubaija predstavila je svoj luksuzni parfem stotinama tisuća pratitelja na Instagramu, a u reklami pokazala crnu bočicu parfema te oči crne pantere. 

"Gdje se može naručiti?"

"Vidite li kako se Mahra nosi s razvodom? Vrlo tiho, vrlo otmjeno, ona nije poput većine vas koja bijesni ili snima videozapise na internetu", komentirao je jedan pratitelj, a druga se nadovezala: "Gdje se može naručiti?". 

Podsjetimo, Mahra i njezin bivši suprug vjenčali su se u svibnju 2023., a godinu dana kasnije dobili su kćerkicu. Par se prestao pratiti na društvenim mrežama i sa svojih profila oboje su uklonili sve postove u kojima su se zajedno pojavljivali, a njezinu objavu nisu komentirali ni članovi obitelji, kao ni bivši suprug. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.