Procurili detalji: Britanska aristokratkinja seksala se utroje s bivšom Spajsicom i njenim mužem?

 Foto: Instagram/Guliver Image/REX

LADY VICTORIA HERVEY, bivša manekenka te britanska aristokratkinja i pripadnica visokog društva, navodno se seksala utroje s bivšom Spajsicom Mel B i njezinim sad već bivšim suprugom Stephenom Belafonteom.

Dogodilo se to još 2007. godine kada su njih dvoje tek ušli u brak, tvrdi izvor za The Sun. "Sve je to ostalo u magli, svi su bili jako pijani, pogotovo Lady Victoria", tvrdi dobro upućeni izvor. "Rekla mi je da su u jednom trenutku gledali film, a u drugom je Stephen bio na njoj, a Mel ju je ljubila. Sljedeće čega se sjeća je da su svi ujutro probudili potpuno goli", tvrdi.

Bračni par se trenutno nalazi usred teškog razvoda koji je navodno uzrokovala upravo otvorena priroda njihovog braka. Stephen je prošle godine na svom Instagramu podijelio fotografiju koju je na svom Instagramu objavila Kim Kardashian, a na kojoj se vide njegova usta i noge dviju nepoznatih žena. "Je li to prsten moje žene?", našalio se tad insinuirajući da su imali trojac s nekim.

"Da, imala sam curu pa što? Bila sam 4 godine u vezi sa ženom. Ljudi me zovu lezbijkom, biseksualkom, heteroseksualkom, ali samo ja znam tko je sa mnom u krevetu", rekla je jednom za Guardian Mel B.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.