Proglasili je jednom od najljepših žena svijeta, a ovako je izgledala prije operacija

Foto: Profimedia/EPA

Bellu Hadid znanstvenici su prije nekoliko godina proglasili ženom s najljepšim licem na svijetu. Vodili su se teorijom o zlatnom rezu i analizirali i najmanje detalje lica, poput veličine i položaja usana, nosa, brade, jagodica i vilice. Izračunom su zaključili da ima savršene proporcije.

Ove godine našla se među top 10 najljepših žena prema izračunima britanskog plastičnog kirurga Juliana De Silve, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu kirurgiju lica u Londonu.

Ovih dana vratila se na modnu pistu nakon dvije godine pauze. Nosila je reviju za Saint Laurent na Tjednu mode u Parizu, gdje je predstavljena kolekcija za žene za proljeće/ljeto 2025. Njezin povratak mnogi su dočekali s oduševljenjem.

Kako je izgledala prije operacija?

Međutim, malo tko se sjeća kako je izgledala na početku karijere, kad se još nije bila podvrgnula brojnim plastičnim operacijama.

Borila se s lajmskom bolešću

Podsjetimo, Bella Hadid je prošle godine na društvenim mrežama progovorila o zdravstvenim problemima s kojima se suočava nakon što se zarazila lajmskom bolešću. 

"Mrzim se gledati u ogledalo ili fotografirati, posebno u posljednje vrijeme, jer stalno želim povratiti kada se pogledam. Godine i godine ovoga. Teško je baviti se ovom profesijom, a pritom se osjećati i izgledati ovako bolesno", rekla je tada. 

Bella je lajmsku bolest, koja se prenosi ugrizom krpelja, dobila s 14 godina, a od toga je bolovao i njezin brat Anwar. Manekenka je prošla težak put prije nego što joj je bolest uopće bila dijagnosticirana. U kolovozu 2023. objavila je da se izliječila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.