Prostitutke iz Liverpoola tvrde: "Hrvatice i Srpkinje ruše cijenu seksa, a ljepše su"

Foto: Instagram

PROSTITUTKE u Liverpoolu svoje su usluge počele nuditi za četiri funte (nešto više od 30 kuna) i tvrde da su za to krive djevojke iz Srbije i Hrvatske koje im ruše cijenu tako što pružaju seksualne usluge za veoma malo novca.

"Neke cure daju za četiri funte", kaže Liam koji se u zloglasnoj liverpulskoj ulici Sheil Road često brine za sigurnost prostitutki. "Nisam svodnik, nemam ništa s njihovim novcem. One mi samo kupe hranu ili piće, ne plaćaju me. Samo im čuvam leđa", priznao je Liam u dokumentarcu BBC-ja.

"Morala sam smanjiti cijenu da privučem mušterije", priča Natalie koja se niz godina prostituira, a jedno je vrijeme s Liamom bila u vezi. "Voljela bih da me je volio, ali to su pusti snovi. Ljudi me dočekaju otvorenih ruku samo kad me vuku u krevet. Za mene je normalno ustati se, obući se i seksati se s drugim muškarcima svaki dan", priča ova djevojka.

Jack koji trenutno živi s Natalie tvrdi da su za niže cijene seksualnih usluga krive djevojke iz istočnih dijelova Europe. "Neke imigrantice iz Srbije i Hrvatske prodaju seks za manju lovu jer su kod njih troškovi života jeftiniji", misli on i dodaje da su uz to i mnogo ljepše od lokalnih cura te više privlače mušterije.

"One su prekrasne, dok lokalne cure...", kaže.

Liam je otkrio i da mnoge prostitutke imaju problema s drogom, zbog čega se prodaju veoma jeftino, samo da što prije mogu nabaviti crack. "Jednom sam vidio pet muškaraca koji su čekali u redu, platili su joj svi skupa 25 funti, to je pet funti svaki. To je uvreda za curu", kaže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.