Prvi muž Jennifer Lopez tvrdi da ga je varala s Diddyjem: "On je kriv za razvod"

Foto: Profimedia

Brak s Benom Affleckom nije bio prvi za Jennifer Lopez. Pjevačica se udavala četiri puta, a sada je njen prvi suprug Ojani Noa iznio detalje odnosa. U intervjuu za Despierta America Ojani je iskazao podršku Afflecku te otkrio zbog čega je došlo do problema u njegovom braku s J.Lo.

Kaže da ga je J.Lo varala s Diddyjem

Tvrdi da je Sean Combs, poznatiji kao Diddy, dijelom kriv za razvod. "Dio tog razvoda je Diddyjeva krivnja", rekao je Ojani. Otkrio je kako je Lopez upoznala repera.

"Kada je Sony došao i isplatio joj milijune koje je dobila, tu je bio i Puffy, koji je trebao biti jedan od producenata nekoliko pjesama na prvom albumu On The 6. Tu je počelo varanje, laži, razdvajanje... Bio sam u Los Angelesu, otvarao restoran, a ona je bila između Miamija i New Yorka, radila je na albumu. Kad sam mogao, otišao sam biti s njom. Tijekom te razdvojenosti počelo je varanje", otkrio je.

Ojani, koji je glumac, optužio je J.Lo da mu je tada sabotirala poslove.

"Pitao sam je što sam joj napravio da me odvela na sud, optuživala me, lagala o meni i zvala kompanije i televizije da mi ne daju poslove. Zašto, ako ti nisam ništa učinio? Neka kaže istinu, neka ispriča što se sve dogodilo", dodao je.

Ojani i J.Lo bili su kratko u braku, od 1997. do 1998. godine. Nakon toga je ona hodala s Diddyjem do 2001. U prosincu 1999. bila je s njim u klubu u New Yorku, gdje je došlo do pucnjave nakon koje su oboje bili uhićeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.