Rade Šerbedžija objavio video iz Šibenika, otkrio da je operirao kuk

Screenshot: Instagram

Rade Šerbedžija otkrio je na Instagramu da je operirao kuk. U videu koji je objavio rekao je da se trenutno nalazi u Šibeniku, gdje je nedavno njegov sin Danilo Šerbedžija imao premijeru filma o legendarnom Draženu Petroviću. Također je spomenuo da su u toj ulici odrasli njegovi prijatelji Arsen Dedić, Mišo Kovač, Vice Vukov i Igor Mandić.

>>FOTO Održana premijera filma o Draženu Petroviću

Sutra nastupa u Beogradu

Nakon toga je pokazao štaku i rekao: "Operirao sam kuk prije mjesec dana. Kada sam došao na operaciju 24. rujna u bolnici u Zagrebu, kažem ja svom doktoru: 'Doktore, ja sam zaboravio da ja imam koncert u Beogradu u Domu sindikata', a on mi odgovara: 'Rade, pa vi ćete za mjesec dana doći na koncert bez štake.'" Nakon što je to izgovorio u videu odbacio je štaku od sebe i nasmijao se. Inače, Rade Šerbedžija u Beogradu nastupa sutra, 26. listopada.

Za kraj je oduševio sve obožavatelje recitirajući pjesmu Arsena Dedića. 

"Uvijek dobar, uvijek najbolji", "Jedan je Rade Šerbedžija. Zdrav i veseo bio još puno vremena", "Meni oduvijek najbolji interpretator poezije", "Umjetnik!", nizali su se komentari njegovih obožavatelja. 

Nedavno je plakao od sreće

Podsjećamo, nedavno se Rade Šerbedžija rasplakao od sreće zbog toga što je obustavljena gradnja hidroelektrane na vrelu rijeke Une, a snimka na kojoj su glumca svladale emocije širila se društvenim mrežama.

>>Rade Šerbedžija rasplakao se zbog rijeke Une

"Prvo da čestitam pobjedu. Da vam kažem, cure, to je najveća vaša zasluga. Svaka vam čast. Baš ste Ličanke. Kad je pobjeda, ne treba ništa drugo govoriti. Ne treba govoriti ni kako smo do nje došli. Malo je pobjeda u ovom kraju. Ovo je jedna od najvažnijih. Nisam mnogo učinio za Liku jer nisam mogao. Tko je išta ovdje učinio? Neću sad ni o tome", rekao je okupljenima, koji su njegove riječi pozdravili aplauzom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.