Raditi i proputovati svijet? U Assist Digitalu je i to moguće

Foto: Press

DANAS je svijet zaista globalno selo, a na cijeni su radna mjesta koja omogućavaju rad i putovanje – u isto vrijeme! Pandemija koje je iza nas, samo nam je dodatno otkrila bespuća i mogućnosti digitalne tehnologije i promijenila način poslovanja i rada. Iako je do tada rad od kuće bio za većinu samo utopija, počeli smo koristiti blagodati suvremene tehnologije i obavljati svakodnevne poslovne zadatke iz udobnosti svojih domova, a neki i iz vrlo egzotičnih destinacija. Bez obzira na to što su danas pandemija i lockdown (na sreću) samo sjećanje, shvatili smo da bismo se ipak trebali više posvetiti sebi i ulagati u vlastiti rast i razvoj, graditi iskustva. Drugim riječima, raditi da bismo živjeli, a ne obrnuto.

Avanturisti, iskoristite priliku poslovne razmjene i putujte svijetom!

Raditi u Hrvatskoj, a istovremeno surađivati s timovima na drugom kraju svijeta u Assist Digitalu - tvrtki za upravljanje korisničkim iskustvom s uredima u Rijeci i Zagrebu, nije samo želja nego i mogućnost! U njihovom riječkom i zagrebačkom uredu se svakodnevno može čuti nekoliko jezika, a unutar njihovih globalnih programa imate priliku raditi u bilo kojem od Assist Digital ureda.

Kao veliki optimist, Senior Team Leader iz Assist Digitala, Darko Jeras, odlučio je objeručke prihvatiti priliku razmjene i rada iz ureda na drugom kontinentu. Darko se uputio u Tunis na dva mjeseca gdje je sa svojim novim kolegama imao priliku razvijati sustav edukacije zaposlenika te pružati podršku i razmjenjivati iskustva sa stranim Team Leaderima. Osim dijeljenja ideja, iskustava i razvoja poslovnih metoda, naš sugovornik bio je oduševljen modernim uredima kao i popratnim sadržajima poput kafića, teretane i kantine, ali svakako i tuniskim gostoprimstvom te pristupačnosti pa se vrlo brzo uklopio u svoj novi kolektiv:

"Iskustvo je bilo odlično upravo zbog stalnog osjećaja dobrodošlice, dinamike koju donosi potpuno nova kultura rada kao i ukupnog doživljaja Tunisa. Mjere vezane uz virus Covid-19 bile su otežavajuća okolnost, ali sastavni su dio ovog jedinstvenog i nezaboravnog putovanja.“

Dakako, suradnja s brojnim međunarodnim uredima Darku nije nepoznanica – svakodnevno komuniciraju na čak nekoliko stranih jezika u ukupno 23 ureda i kontakt centara diljem svijeta. Na tržištima kao što su Francuska, Njemačka, Španjolska, Italija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Tunis, Nizozemska, Albanija i Srbija, Assist Digital svojim klijentima nudi najnovija digitalna rješenja i savjetovanje o upravljanju iskustvom korisnika. U sklopu međunarodne suradnje svih ureda, premještanje na druge projekte, klijente ili države nisu neuobičajena stvar za njihove zaposlenike. Također, kroz tzv. knowledge exchange radionice s kolegama iz Italije, Albanije i Tunisa, kao i suradnjom na projektima u inozemstvu, uvode prakse i prilike za rad na međunarodnoj sceni:

"Rad u Tunisu mi je bio potpuno novo i intenzivno iskustvo, ponajprije jer je vrlo izazovno sudjelovati u samom nastanku tako velikog projekta gdje vidite kako vaš rad daje vidljive rezultate na dnevnoj razini. Smatram da je upravo sudjelovanje u tome nešto što je puno doprinijelo mom daljnjem razvoju karijere i pristupu poslu. Jako me veseli vidjeti kako su mnogi tuniski kolege kojima sam tada pružao agentsku podršku i danas dio Assist Digital priče.“

Assist Digital kontinuirano motivira zaposlenike na rast i razvoj kroz edukacije i izazovne projekte. Gotovo svi članovi lokalnog menadžmenta su u tvrtku došli kao agenti korisničke podrške, a uz stalnu podršku tima i uspješne rezultate napredovali do današnjih pozicija.

Tko kaže da to ne može biti i vaša priča?😊 Kliknite na otvorene pozicije i pronađite svoje mjesto kod nas!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.