Raquel Mauri zaplesala i označila Shakiru u objavi, Ivan Rakitić ostao u čudu

Screenshot: Instagram

Raquel Mauri, supruga nogometaša Hajduka Ivana Rakitića, objavila je video u kojem pleše na najnoviji hit kolumbijske pjevačice Shakire koji se zove Soltera. U objavi je označila svog supruga i poznatu pjevačicu. Naime, Shakira na svom Instagramu prati samo 176 ljudi, među kojima s nalaze Raquel i Ivan. 

Obožavatelji su bili oduševljeni njezinim plesom, a nasmijao ih je trenutak kada je jedna od njihovih kćerkica upozorila Raquel na Ivana koji je suprugu promatrao u nevjerici. "Ivan Rakitić me uhvatio kako plešem uz melodiju moje drage Shakire", napisala je Mauri u opisu videa. 

Rakitić je igrao za Barcelonu s bivšim Shakirinim suprugom

Osim što je Ivan ostavio nekoliko šokiranih emotikona, pratitelji su joj pisali: "Ovo je predobro", "Trebao bi ti se Ivan pridružiti pa da vidimo kako skupa plešete", "Ti si umjetnost", "Odlični ste", bili su samo neki od komentara ispod objave. "Vidim te u sljedećem spotu Shakire", napisao joj je netko. 

Njezine pratitelje zanima hoće li se oglasiti i Shakira. Naime, Rakitić je sedam godina igrao za Barcelonu s Gerardom Piqueom, Shakirinim tadašnjim suprugom. Bračni par Rakitić tako je prisustvovao promociji Shakirinog albuma El Dorado 2017. godine. Španjolac i Kolumbijka u međuvremenu su se razveli, no čini se da su Raquel i Ivan ostali u dobrim odnosima s pjevačicom.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.