Rebel Wilson i Ramona Agruma vjenčale su se u tajnosti u Italiji

Foto: Instagram

Rebel Wilson ovog vikenda vjenčala se s Ramonom Agrumom na Sardiniji u Italiji, javlja magazin People. Fotografije s vjenčanja još uvijek nisu objavljene, a sve se održalo u tajnosti.

Rebel i Ramona, inače dizajnerica odjeće i nakita, u Italiji su provele prvi zajednički godišnji odmor, pa ne čudi što su tu zemlju odabrale za ovaj važan dan. Nekoliko dana prije vjenčanja Rebel je na Instagram storyju objavila fotografiju na kojoj se drži za ruku s Ramonom u gradiću Porto Cervo. Uoči vjenčanja boravile su u hotelu Cala di Volpe. 

Vezu objavile u lipnju 2022.

Za njihovu vezu doznalo se u lipnju 2022. godine, kada je Rebel objavila njihovu fotografiju uz koju je napisala: "Mislila sam da tražim Disneyjevog princa... Ali možda je ono što mi je stvarno trebalo sve ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza."

Krajem 2022. godine Rebel je objavila da je dobila kćer uz pomoć surogat-majke. "Iznimno sam ponosna što mogu objaviti rođenje svog prvog djeteta, Royce Lillian, rođene prošlog tjedna uz pomoć surogat-majke", napisala je tada Rebel.

Zaručile se na Valentinovo 2023.

Zaručile su se u veljači 2023. godine ispred dvorca u Kaliforniji. "Rekle smo da", napisala je Rebel uz fotografije sa zaruka. Wilson je kasnije detaljno opisala kako je zaprosila Ramonu u svojim memoarima Rebel Rising: A Memoir, objavljenim u travnju 2024. godine.

"Ramona je vidjela latice ruža posvuda po podu i ruže u vazama. Kažem joj koliko mi je posebna, a onda kleknem na jedno koljeno i otvorim kutiju s prstenom. Završim s: 'Dakle, na ovaj klišejski način, na ovaj klišejski dan, Ramona Agruma, hoćeš li se udati za mene?' 'Da', kaže kroz suze koje joj teku niz lice", napisala je glumica.

Prije Ramone Rebel je bila u vezi s Jacobom Buschom i njihova veza počela je neposredno prije pandemije koronavirusa. Zajedno su se u javnosti prvi put pojavili na crvenom tepihu u Monacu, ali ta ljubav nije dugo potrajala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.