Republikanka objavila gole fotke Melanije Trump

Foto: EPA

Zahuktava se izborna kampanja nakon što je Joe Biden objavio kako se povlači iz utrke za predsjednika SAD-a te podržao aktualnu potpredsjednicu Kamalu Harris. Naime, Ana Navarro, nikaragvansko-američka politička strateginja i komentatorica, objavila je gole fotografije Melanije Trump. Iako je Ana članica Republikanske stranke, glasna je kritičarka republikanskog predsjednika Donalda Trumpa i njegovog tima.

Na Instagramu objavila fotografije

"Neki republikanci su na televiziji i društvenim mrežama iznosili odvratne seksualne primjedbe o Kamali Harris, želeći njenu povijest ljubavnih veza učiniti upitnom. Samo naprijed. Želite to učiniti upitnim? Samo izvolite. Nikada nisam vidjela gole slike Kamale Harris ili njenog supruga", napisala je Ana na svom Instagramu.

Fotografija razgolićene Melanije snimljena je u siječnju 2000. godine za magazin GQ. Slovenka je prikazana kako leži na krznenom tepihu s dijamantnom ogrlicom, narukvicama i crnim štiklama, dok je lisicama svezana za aktovku Donalda Trumpa u njegovu privatnom avionu.

"Kamala nikada nije partijala sa seksualnim predatorima"

Osim ove fotografije, Ana Navarro je podijelila i fotku gdje se vidi kako bivši predsjednik i bivša prva dama poziraju s pokojnim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom i njegovom tadašnjom djevojkom i pomagačicom Ghislaine Maxwell, na Donaldovom imanju Mar-a-Lago 2000. godine.

"Kamala nikada nije partijala sa seksualnim predatorima. Želite ići nisko? Ovoga puta neću ostaviti ni jednu stvar neodgovorenu. Ni jednu. Rado ću otići 20.000 milja pod more", nastavila je ova politička strateginja.

Donald Trump i njegovi suradnici još uvijek se nisu oglasili u javnosti povodom ovih objava. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.