Riblja čorba oprašta se od Bore: Počivaj u miru, dragi naš Boki

Foto: Dimitrije Nikolic/ATAImages/PIXSELL

Riblja čorba objavila je da je preminuo njihov frontmen Bora Đorđević (71).

Na Facebooku su objavili vijest i oprostili se od njega.

"Poštovani prijatelji, s tugom i žalošću obavještavamo vas da nas je napustio naš prijatelj i brat, Borisav Bora Đorđević. Počivaj u miru dragi naš Boki", stoji u objavi Riblje čorbe.

Poštovani prijatelji, Sa tugom i žalošću obaveštavamo vas da nas je napustio naš prijatelj i brat, Borisav Bora Đorđević. Počivaj u miru dragi naš Boki. Borisav Bora Đorđević 01.11.1952- 04.09.2024

Objavljuje Riblja ČorbaUtorak, 3. rujna 2024.

Bend je u kolovozu objavio da se nada njegovom oporavku

Oni su sredinom kolovoza objavili javnosti da je Bora u teškom stanju i da ne može nastupati. 

"Zbog narušenog zdravstvenog stanja Bori su liječnici zabranili da putuje i izlaže se naporima, zbog jake upale pluća, kao i pogoršanja s kroničnom opstruktivnom bolesti pluća. Naravno, kao i uvijek, pobijedit ćemo bolesti i čim se Bora oporavi, vidimo se na novim druženjima", poručili su tada članovi benda na službenom Facebook profilu. 

Riblja čorba je rock bend osnovan 1978. godine u Beogradu. Prvu postavu činili su Bora Đorđević, Miša Aleksić, Miroslav Milatović i Rajko Kojić. Prvi singl Lutka s naslovne strane objavili su 7. prosinca te godine. Debitantski album Kost u grlu objavljen je 1979. i prodan u 120.000 primjeraka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.