Richard Gere je proslavio 75. rođendan, supruga (41) mu čestitala emotivnom porukom

Foto: EPA/Profimedia

Richard Gere i njegova 34 godine mlađa supruga Alejandra Silva trenutno su u Veneciji, gdje je u tijeku 81. Venecijanski filmski festival, a ondje je ovaj holivudski glumac proslavio i svoj 75. rođendan. Tim povodom, emotivnom objavom na Instagramu oglasila se i njegova Alejandra.

"Uz tebe je moj život bolji", poručila Richardu supruga Alejandra

"Sretan rođendan ljubavi mog života! Nakon nevjerojatnih 11 zajedničkih godina i dalje se osjećam kao onog prvog dana kada smo se sreli. Putovanje koje smo dijelili, prekrasna obitelj koju smo izgradili i uspomene koje smo stvorili više su nego što sam ikada mogla sanjati.

Uz tebe je moj život bolji u svakom pogledu i jako sam zahvalna što te imam uz sebe. Za još mnogo godina zajedničke ljubavi, smijeha i sreće. S puno ljubavi, Ale", napisala je njegova supruga i objavila je njihovu zajedničku fotografiju, koju je snimio profesionalni fotograf.

Objavom na Instagramu raznježila je mnoge obožavatelje

Nije trebalo dugo da se ispod objave krenu nizati rođendanske čestitke i dobre želje za slavnog holivudskog glumca, koji je na ovogodišnjem amfAR-u dobio i počasnu nagradu za inspiraciju. Inače, amfAR je međunarodna neprofitna organizacija posvećena podršci istraživanju AIDS-a, prevenciji HIV-a te edukaciji o liječenju onih koji su zaraženi AIDS-om.

"Prelijepe riječi i prelijep par, uživajte u Veneciji", "Ovo je tako slatko", "Vi ste dokaz kako se gradi prava ljubav", "Divan ste par", nizali su se komentari njihovih obožavatelja ispod objave. 

Podsjećamo, supružnici imaju dvojicu sinova, 5-godišnjeg Alexandera i godinu mlađeg Jamesa, dok iz prijašnjeg braka Alejandra ima 9-godišnjeg Alberta, a Gere 24-godišnjeg Homera.

Richardov sin Homer pojavio se također na Filmskom festivalu u Veneciji i pozirao s ocem na crvenom tepihu, a fotke su oduševile obožavateljice.

74-godišnji glumac nasmijano je pozirao fotografima i zagrlio svog sina, a obojica su se pojavila u smokinzima s leptir-mašnama te su mnogi primijetili kako je 24-godišnji Homer naslijedio očev izgled, ali i šarm. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.