Rihanna je nastupom na Super Bowlu ušla u povijest

Foto: EPA

RIHANNA je svojim nastupom na poluvremenu Super Bowla ušla u povijest. 

Barbadoška pjevačica je prva milijarderka i prva poznata trudnica koja je nastupila u poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u. Posljednji milijarder koji je nastupio na Super Bowlu bio je Dr. Dre, no Rihanna je prva žena teška više od milijardu dolara čiji je nastup obilježio ovaj sportski događaj.

Rihanna se prošle godine našla na Forbesovom popisu 100 najbogatijih Amerikanki koje su same zaradile svoje bogatstvo. Ili točnije, samoostvarenih bogatašica. Pjevačica je zauzela 21. mjesto, a ujedno je i najmlađa žena na Forbesovom popisu

Rihannino se bogatstvo procjenjuje na 1.4 milijarde dolara, a kao glavni izvori prihoda navode se zarada od glazbe i od kozmetike. Rihanna je suvlasnica linije kozmetičkih proizvoda Fenty Beauty, od čega dolazi najveći dio prihoda pjevačice. Također, Forbes navodi da Rihanna ima 30 posto udjela u brendu Savage x Fenty, što joj također donosi puno novca.

Rihanna na Super Bowlu potvrdila da je trudna

Podsjećamo, pjevačica je nakon nastupa potvrdila da je drugi put trudna, a za vrijeme nastupa nekoliko puta je dodirnula trbuh.

Rihanna je nastupila pjevajući i plešući na lebdećim platformama, koje su se polako spuštale prema travnjaku na kojem su se za naslov najbolje NFL momčadi u ovoj sezoni borili Kansas City Chiefs i Philadelphia Eagles.

Bila je odjevena u crveno padobransko odijelo, a u nastupu koji je trajao oko 15 minuta izvela je dijelove svojih najvećih hitova uz pratnju desetaka plesača odjevenih u bijele trenirke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.