Rihanna se sprema za Met Galu s partnerom ASAP Rockyjem: "Brinem se što ću obući"

Foto: EPA/Profimedia

Rihanna je nedavno potvrdila svoje prisustvo na Met Gali 2025., gdje će podržati svog dugogodišnjeg partnera ASAP Rockyja, koji je jedan od glavnih organizatora ovog događaja.

Govoreći za Entertainment Tonight, 36-godišnja vlasnica Fenty Beautyja otkrila je da još ne zna što će točno obući ona i reper, ali je potvrdila da će zasigurno biti prisutna 5. svibnja 2025. u Metropolitan Museum of Art u New Yorku. "Nije mi rekao ništa," otkrila je i dodala: "Sve što planiram za sada je samo da budemo tamo."

Uvijek privlači pažnju svojim outfitima

"Ne brinem se za njega. Brinem se za to što ću ja nositi," nasmijala se i otkrila da joj je Rocky uvijek voljan pomoći smisliti modni outfit za velike događaje poput Met Gale. "Nikad ga ne tražim za pomoć, ali uvijek je voljan pomoći," rekla je. 

Rihanna je iskusna sudionica Met Gale, a prvi put je sudjelovala 2009. godine u bijeloj haljini bez rukava ukrašenoj kristalima.

Od tada se pojavila na crvenom tepihu više od deset puta. Neki od njenih najboljih izgleda postali su legendarni, posebno onaj inspiriran papom, koji je nosila 2018. godine za temu Heavenly Bodies.

Ona i reper imaju dvoje djece

Nedavno je Rihanna progovorila o svojoj petogodišnjoj vezi s reperom ASAP Rockyjem, s kojim ima dvoje djece, sinove Rza i Riota. Njezin prvi susret s reperom dogodio se 2012. godine na dodjeli MTV Video Music Awardsa, a tada je ispričala kako je izgledalo njihovo upoznavanje.

"Zgrabio me za stražnjicu. To je bio dan kada smo se upoznali, a dogodilo se na probi. Moj tim je bio zabrinut da želim imati njegovu glavu na pladnju. Pomislila sam, 'Ah, ne'. Zbog toga su svi rekli: ‘O moj Bože. On joj se sviđa'", ispričala je Rihanna. Ipak, trebale su proći godine prije nego što su Rihanna i Rocky bili spremni ući u vezu, sve do 2019. godine.

Osvrnula se i na to kako ona u počecima nije bila sigurna je li Rocky onaj pravi. "Samo sam pustila da se dogodi što god se trebalo dogoditi", rekla je između ostalog. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.