Rita Ora na aerodromu privukla pažnju, prošetala u crvenom čipkastom donjem rublju

Foto: Instagram

Britanska pjevačica Rita Ora protekli je vikend provela putujući avionima i boraveći na aerodromima jer su ona i njen suprug, Taika Waititi "obišli svijet u 24 sata", kako je poručila. Razlog je bio rođendan njenog supruga, a Rita je na Instagramu podijelila različite modne kombinacije koje je odabrala za taj vikend.

Jedna je fotografija posebno je privukla pažnju njenih obožavatelja. Na njoj je Rita pozirala u crvenom čipkastom donjem rublju, ispod kojeg je nosila crne najlonke. Tako je prošetala aerodromom nakon nastupa u Rumunjskoj te je prošla sigurnosnu provjeru prije nego što je ušla u privatni avion i otputovala sa suprugom. Par je uživao na koncertu, a na jednoj fotografiji su se poljubili.

Otkazala koncert u Mađarskoj

Podsjetimo, nedavno je Rita otkazala koncert u Mađarskoj svega nekoliko sati prije nego što je nastup trebao početi. Noć prije pjevačica je provela u bolnici u Budimpešti, a o svemu tome se oglasila na društvenim mrežama.

"Molim vas, oprostite na ovom neočekivanom razvoju događaja, ali, nažalost, neću moći večeras nastupiti na Campus Festivalu. Nakon što sam provela noć u bolnici u Budimpešti, moram se odmoriti i slijediti upute liječnika", napisala je Rita Ora na Instagramu. Obožavatelji su joj poželjeli brz oporavak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.