Robbie o sceni iz Vuka s Wall Streeta: Bojala sam se da ću Leu zabiti štiklu u lice

Screenshot: YouTube

Uloga u filmu Vuk s Wall Streeta glumici Margot Robbie donijela je svjetsku slavu. Ova filmska drama inspirirana stvarnim događajima iz života Jordana Belforta, kojeg tumači Leonardo DiCaprio, istražuje svijet prevara i korupcije na Wall Streetu devedesetih godina.

U jednom od intervjua za Vogue 34-godišnja glumica se prisjetila scene koju je s DiCaprijem snimala na podu u dječjoj sobi. Priznala je da se brinula da će povrijediti glumca kad je podigla nogu na njegovo lice, a nosila je štikle. "Bila sam jako zabrinuta da ću Leu zabiti štiklu u lice", rekla je.

Margot je imala veliku tremu prilikom snimanja scene

Ranije je ispričala da je imala veliku tremu prije snimanja intimne scene na podu sa slavnim holivudskim glumcem i kako bi se dodatno ohrabrila, popila je nekoliko tekila.

"Neću vam lagati, popila sam nekoliko tekila prije snimanja te scene na podu. Bila sam jako, jako nervozna", rekla je Robbie u razgovoru za BAFTA: A Life In Pictures i naglasila je kako je možda samo izgledala samouvjereno, ali da to nikako nije bila.

Robbie je u trenutku snimanja scene imala samo 22 godine, a partner DiCaprio bio je 15 godina stariji. Riječ je o sceni koja se odvija u dječjoj sobi i u kojoj Robbie, koja glumi Naomi Lapagliju, suprugu Jordana Belforta, pokušava isprovocirati DiCaprija pokazivanjem golog međunožja. Riječ je o jednoj od najeksplicitnijih scena u ionako veoma eksplicitnom filmu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.