Robbie Williams tijekom nastupa na otvaranju SP-a pokazao srednji prst u kameru: "Kakav idiot"

Screenshot: Twitter

ROBBIE WILLIAMS tijekom nastupa na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva pokazao je srednji prst u kameru.

Britanska superzvijezda i veliki nogometni fan nedavno je izjavio kako je pjevanje na otvaranju Svjetskog prvenstva za njega "ostvarenje dječačkih snova", stoga je njegov potez prije prve utakmice prvenstva između Rusije i Saudijske Arabije mnoge iznenadio.

Njegov potez odmah je izazvao lavinu reakcija, a mnogi su ga prozvali idiotom. "Robbie Williams upravo je pokazao srednji prst milijardama ljudi", "zbog čega bi to napravio?", "kakav idiot", samo su neke od reakcija na društvenim mrežama.

Inače, Williams je razbjesnio Ruse prije dvije godine kad je objavio singl Party like a Russian, a mnogi su mu zamjerali zbog stereotipa koje je opjevao. Prije godinu dana, pak, u šali se ponudio da predstavlja Rusiju na Euroviziji koja se održavala u Ukrajini.

Vrlo brzo saznalo se kako 44-godišnji pjevač srednji prst nije pokazao nasumično, već je reagirao na kritike da je plaćenik te da se prodao Rusima, za što su ga "optužili" i neki britanski tabloidi. "I did this for free", čuje se Williams prije nego je pokazao srednji prst u kameru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.