Ronaldo otvorio YouTube kanal i Georginu nazvao suprugom, fanovi misle da su u braku

CRISTIANO RONALDO (39) pokrenuo je YouTube kanal pod nazivom UR. Novi je to način na koji se portugalska zvijezda želi približiti svojim fanovima, kojih na svim društvenim mrežama ima oko 900 milijuna.

Ima gotovo 15 mil. pretplatnika

U samo nekoliko sati od pokretanja kanala došao je do brojke od pet milijuna pretplatnika. U prvih sat i pol od pokretanja stigao je do milijun pretplatnika, što je rekord YouTubea. Na kanalu trenutno ima gotovo 15 milijuna pretplatnika.

U novom videu Ronaldo je svoju partnericu Georginu Rodriguez, s kojom je u vezi od 2016. godine i s kojom ima djecu dobivenu surogat-majčinstvom, nazvao svojom suprugom, prenosi Daily Mail. Također, mnogi smatraju da je par nosio vjenčano prstenje, što je navelo obožavatelje da pomisle da su Ronaldo i Rodriguez možda u braku.

Kanal pun iznenađenja

"Jako sam sretan što je ovaj dugo planirani projekt napokon oživio. Dugo sam se igrao s tom idejom, a sada sam napokon dobio šansu da je i ostvarim", rekao je Ronaldo u izjavi za medije nakon pokretanja kanala i najavio da će kanal biti pun iznenađenja i sadržaja kroz koji će fanovi moći bolje upoznati njega i obitelj.

Najavio je i da će snimati podcaste s gostima "koji će mnoge iznenaditi", a već je na kanalu objavljeno nekoliko videa. Tako već možete gledati Ronalda i Georginu kako igraju igru upoznavanja, možete pogledati video u kojem Ronaldo priča o tome kako je uopće nositi se s tolikom slavom, a ako vas zanima navija li za Đokovića ili Nadala, ima i video o tome.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.