Ruskoj voditeljici pukla stolica u emisiji uživo, sprdnje ne prestaju

Screenshot: Nexta/X

Bjeloruski medij Nexta objavio je isječak iz emisije uživo na ruskoj televiziji. Na tom isječku ruskoj novinarki Ekaterini Andrejevoj pukla je stolica dok je vodila emisiju uživo. 

Snimka je podijeljena na X-u i odmah su počele sprdnje.

"Ovo je stvarno breaking news", "Pada kao što će pasti i njen vođa", "Znači sankcije djeluju", "Je li stolica uhićena?", "Kineska stolica?", "Sankcije djeluju i na stolice", "Čak je ni stolica nije više mogla slušati", neki su od komentara.

Novinarka je preko 30 godina

Ekaterinu se smatra jednom od najpoznatijih ruskih propagandistica. Vodi emisije Vremya i Novosti na Prvom Kanalu. Novinarstvom se bavi od 1991., kada je počela raditi u jutarnjoj emisiji. 

Odlikovana je Ordenom prijateljstva 2006., a četiri godine poslije uvrštena je među deset najboljih ruskih televizijskih voditeljica. U kolovozu 2014. Ukrajina je uvrstila Andrejevu na listu sankcija zbog njenog stava o ratu na istoku Ukrajine i aneksiji Krima.

U ožujku 2022., dok je Ekaterina izvještavala uživo na televiziji, njena kolegica Marina Ovsjannikova u kadru je digla transparent kojim je prosvjedovala protiv ruske invazije na Ukrajinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.