Ruskom Popaju koji u mišiće ubrizgava opasnu tvar prijeti amputacija ruku, no njega to ne brine

Foto: Instagram

RUS Kirill Tereshin zbog svojih je ogromnih bicepsa dobio nadimak ruski Popaj, no sad mu je zbog toga ugroženo zdravlje, piše britanski Mirror.

Naime, Kirill svoje mišiće povećava ubrizgavajući direktno u njih kombinaciju kemikalija koju sam radi kod kuće, a koja je bazirana na Synthol ulju, popularnom među nekim bodybuilderima. Iako su na mišićima ovog 21-godišnjaka već vidljive promjene boje uzrokovane opasnim kemikalijama, on ne odustaje od ubrizgavanja supstance zbog koje mu mišići izgledaju neprirodno ogromno.

"To se neće dogoditi odmah, ali vrlo će vjerojatno morati amputirati ruke u budućnosti", kaže doktor Evgeny Lilin. "Čak i da sad prestane ubrizgavati supstancu, njegovo tijelo je neće moći izlučiti sljedećih pet do sedam godina", tvrdi. 

Ovom bivšem vojniku upozorenja liječnika ne znače ništa, on tvrdi da sve to radi zbog Instagram slave. Cilj mu je skupiti milijun pratitelja da, kako kaže, ne mora više raditi. 

"Volim da me ljudi priznaju", kaže on i dodaje da je uštedio koristeći "domaću" smjesu jer je na nju potrošio oko 4000 rubalja, dok bi na pravo Synthol ulje potrošio 400.000 rubalja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.