S koferima po ulaznice: Partijaneri okupirali Split uoči Ultre

Ultra Europe festival u Splitu ove godine traje od 12. do 14. srpnja na Parku mladeži. Partijaneri su već stigli u grad.

Dalmacija Danas piše kako su mnogi prilikom dolaska u grad požurili po kartu za festival. Tamo su snimili mlade kako s koferima čekaju u redu za ulaznice i nastala je manja gužva.

Glavni ulaz za posjetitelje ove se godine nalazi na parkiralištu uz pomoćni teren RNK Split, na raskrižju ulica Hrvatske mornarice i Put Glavičina. VVIP ulaz je uz Ulicu Hrvatske mornarice, a VIP ulaz na parkingu preko puta centra Joker. Ulaz se u petak otvara u 19, a u subotu i nedjelju u 20 sati. 

Kako bi se ubrzao ulazak na stadion, preporučuje se zamjena narukvica u danima prije festivala.

Tko nastupa? 

Posjetitelji u Parku mladeži moći će uživati u nastupima na četiri pozornice - velika glavna pozornica, Resistance Stage kapaciteta od 8 do 10 tisuća ljudi, UMF Stage i Oasis.

Armin van Buuren, Afrojack, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix, Timmy Trumpet Alison Wonderland, Axwell, DJ Snake, Sebastian Ingrosso, Black Tiger Sex Machine, Camelphat, Deborah De Luca, DJ Snake, Kasablanca, KSHMR, Slander, Subtronics, Vintage Culture, Vini Vici i W&W su samo neka od brojnih imena elektronske glazbe koja stižu u Split.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.