Sabrina Carpenter objavila novi album, na njemu je i pjesma koju mladi obožavaju

Foto: Press

Sabrina Carpenter objavila je svoj šesti studijski album pod nazivom Short n’ Sweet. Najavila ga je 3. lipnja ove godine na svom Instagramu. Sada su ga njezini obožavatelji konačno dočekali i moći će uživati u 12 pjesama, među kojima su i već poznati hitovi koji su joj donijeli svjetsku slavu kao što su Espresso i Please Please Please.

Globalnu slavu stekla je singlom Espresso

Iako je ova 25-godišnjakinja poprilično dugo na sceni kao pjevačica i glumica, globalnu slavu stekla je singlom Espresso koji je predstavila tijekom nastupa na Coachelli 2024. Ubrzo je uslijedio i Please Please Please u čijem videospotu glumi i poznati glumac i njezin bivši dečko Barry Keoghan. Spot ove pjesme u samo dva tjedna pregledan je skoro 30 milijuna puta.

Jedna je od najpopularnijih pjevačica nove generacije

Sabrina je trenutno jedna od najpopularnijih pjevačica nove generacije. Tome je pripomogla i popularna Taylor Swift koja je upravo Sabrinu odabrala za pjevačicu koja će je pratiti na turneji Eras.

Nakon glumačkog debija 2011. godine dobila je glavnu ulogu u seriji Disney Channela Girl Meets World (spin-off popularne serije Boy Meets World). Nakon toga i ostalih pojavljivanja u raznim Disneyjevim serijama i projektima Sabrina je krenula u svijet glazbe - slijedeći stope Disneyjevih legendi kao što su Miley Cyrus i Selena Gomez.

Inače, Sabrina je nećakinja nagrađivane glumice Nancy Cartwright, koja je poznata kao glas iza Barta Simpsona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.