Sarah Paulson o glumi Kim Kardashian: Vrijeme je da je shvate ozbiljno kao glumicu

Kim Kardashian (43) poznata je kao zvijezda američke reality serije Keeping Up With the Kardashians, no u posljednje vrijeme počela se baviti glumom. Naime, dobila je ulogu u dramskoj seriji All's Fair redatelja Ryana Murphyja, a s njom će glumiti i poznata glumica Sarah Paulson. Kim će glumiti razvedenu odvjetnicu koja vodi odvjetničku tvrtku samo za žene u Los Angelesu. 

Iako se Kim često susreće s negativnim komentarima zbog svoje odluke da se bavi glumom, 43-godišnja glumica Sarah Paulson nedavno je za Yahoo Entertainment pohvalila Kim te rekla da se "odlično snalazi u filmskoj industriji". 

Paulson: Kim će biti veličanstvena u svojoj ulozi

"Mislim da je krajnje vrijeme da ljudi ozbiljno shvate Kim Kardashian kao glumicu", rekla je Sarah. "Serija koju snimamo bit će jako zanimljiva i mislim da će Kim biti veličanstvena u svojoj ulozi. Ne sumnjam u to", dodala je. Dotaknula se i horor serije American Horror Story, u kojoj je Kim također glumila. "I tada je bila apsolutno izvrsna", rekla je Paulson. 

Sarah je pričala i o svom novom horor filmu Hold Your Breath, u kojem ima glavnu ulogu. Priznala je da iako voli glumiti u hororima, ne voli ih gledati. "Ironija je to. Gledala sam previše strašnih filmova kao dijete. Imala sam sedam ili osam godina kad sam počela gledati horore sa svojim tada 22-godišnjim ocem. Jednostavno to nije za mene. Jako se bojim", otkrila je Sarah. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.