Saznajte što vas sve očekuje do prosinca i unaprijedite svoju igru uz Favbet

Foto: Press

FAVBET je svim entuzijastima igre na sreću pripremio još jednu promociju bogatu super nagradama. Od 7. listopada sve do 1. prosinca 2024. sudjelujte u jesenskoj promociji “Unaprijedi igru” i natječite se za nagrade. Kako biste ostvarili mogućnost sudjelovanja u promociji, morate skupiti najmanje 1 (jedan) bod.

Kroz ovu promociju do uzbudljivih dobitaka provest će vas srećonoša i virtualni ambasador Koala Sam. Promocija se odvija u 3 faze, od koje svaka traje dva tjedna s tjedan dana pauze između faza. Kako biste ostvarili što veći broj bodova i tako zauzeli više mjesto na tablici promocije, kladite se na sport s minimalnim ulogom od 5,00 EUR i igrajte igre u Casinu s minimalnim iznosom vrtnje od 0.2 EUR.

Bitno je napomenuti, ako Vaš listić ispunjava uvjete promocije i iznosa je većeg od 5,00 EUR, za svakih slijedećih uloženih 5,00 EUR osvajate bod. Primjerice, oklada od 10 bodova garantira Vam 2, a ona od 20,00 EUR čak 4 boda na tablici promocije.

Kako možete sudjelovati;

  • Kliknite na gumb “PRIJAVI SE”
  • Odigrajte svoje oklade na sport ili zaigrajte igre u Casinu
  • Skupljajte bodove na tablici promocije
  • Ispunjavajte izazove i osvajajte bonuse

Ispunjavanjem izazova unutar promocije, svaki igrač ostvaruje garantirane besplatne vrtnje, neovisno o svom uspjehu na ukupnoj tablici promocije. Sljedeći izazov počinje 28. listopada te zahtjeva od igrača uplatu od minimalno 5,00 EUR s minimalnim tečajem od 1.7 na Paris Masters događaje. Sljedeći izazov, od 30. listopada rezerviran je za iskusne znalce rukometa jer će upravo njihove oklade na rukometnu Ligu prvaka s minimalnim ulogom od 5,00 EUR i tečajem od 1.7 biti obračunate za izazov.

Svaki od izazova unutar promocije, koji se veže na određene sportske događaje, ima posebne uvjete o kojima više možete pronaći na favbet.hr, a osim na web-u, promocijama možete pristupiti i putem aplikacije Favbet.hr dostupne u App Store-u i Favbet kladionica u Google Play Store-u.

Pridružite se i vi ovoj jesenskoj promociji FAVBET-a, unaprijedite svoju igru te pratite Koalu Sama na putu do uzbudljivih nagrada!

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.