Selena Gomez rekla kolegi na Emmyjima da će pasti, njegova gesta oduševila fanove

Foto: Profimedia

Zvijezde serije Only Murders in the Building Selena Gomez, Martin Short i Steve Martin predstavili su i dodijelili nagradu Emmy za najboljeg sporednog glumca u humorističnoj seriji.

Dok su hodali do pozornice, Selena Gomez je promrmljala: "Past ću." Pored nje je hodao Martin Short, koji joj je odgovorio: "Držim te, dušo." Nakon toga ju je primio za ruku. 

Gledatelje dodjele nagrade oduševila je ova slatka gesta 74-godišnjaka. 

"Martin Short rekao je Seleni 'držim te, dušo' kako bi se osjećala ugodnije na pozornici. Toliko ih volim", "Tako je sladak", "Selena se mučila s haljinom, pa joj je Martin pomogao", neki su od komentara.

Gledateljima se svidio njihov govor

Mnogi gledatelji složili su se da su Selena, Steve i Martin imali sjajne fore na Emmyjima. "Kakva je ovo čarobna večer pokušaja pamćenja imena ljudi", rekla je Gomez, a Short se nadovezao: "I pretvaranja da smo gledali njihove serije." 

Nizali su mnoge fore. Martin je rekao Steveu da mu je čast raditi s nekim tko izgleda kao da je pao i ne može ustati, a Selena je oduševila gledatelje kada je spomenula "childless cat ladies", odnosno žene s mačkama bez djece.

"Dopustite mi da kažem kakva je čast raditi s dva muškarca koji su daleko od toga da budu žene s mačkama bez djece", rekla je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.