Sergej Trifunović i Mile u kabrioletu došli na promociju albuma Sajsi MC

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Glumac Sergej Trifunović sinoć se pojavio na beogradskoj promociji albuma Mater reperice Sajsi MC sa psom Milom zbog kojeg je uhićen u Splitu 2023. godine.

Sergej i Mile u beogradsku Beton Halu stigli su u kabrioletu te pozirali sa Sajsi. Mile je ovog puta bio na povodcu.

Od kupanja bez povodca do izgona iz Hrvatske

Podsjećamo, Mile se s glumcem prošle godine kupao na jednoj splitskoj plaži. Policija je tad stigla na plažu nakon dojave da Trifunović drži bez nadzora svog njemačkog ovčara, a glumac je bio priveden zbog vrijeđanja policije.

>>VIDEO Trifunovićeva obrada Cesarice: Splitu stižem u zatvore, tisuću sam i po platija

Godinu dana kasnije Sergej Trifunović je dobio izgon iz Hrvatske na tri mjeseca. Sankcija se ovog puta ne odnosi na EU, već samo na Hrvatsku. Rješenje o protjerivanju stupilo je na snagu 23. rujna ove godine, pa je 22. rujna Trifunović napustio Hrvatsku i vratio se u Beograd. S njim je svo vrijeme bila supruga Isidora, rođena Riječanka.

I to je bilo povezano s uhićenjem zbog Mile. 

Naime, predmet istraživanja, zbog kojeg je uhićen na Bajakovu, bila je objava na društvenoj mreži 10. rujna prošle godine. Iz policije su ranije podsjetili da je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je Trifunović počinio prekršaje članka 5. i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

"Objavio je tekst neprimjerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike navodeći kako su splitski policajci iznudili preko tisuću eura", tvrdili su u PU splitsko-dalmatinskoj. Zbog vrijeđanja policije dobio je uvjetnu kaznu od 60 dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.