Serije osuđene na propast: 10 najvećih TV promašaja u posljednjih pet godina

FIJASKO kojeg je doživio remake nekad popularne serije "Charliejevi anđeli", a koji je u američkim medijima prozvan "posljednjom u nizu televizijskih tragedija", potaknuo je AccessHollywood.com na kreiranje liste 10 najvećih TV promašaja u posljednjih pet godina. Remake "Charliejevih anđela" na ABC-u se prikazivao manje od mjesec dana, a upravo ta televizijska kuća prednjači po broju promašaja.

1. "Cavemen", 2007. (ABC) - Ovaj izlet u prapovijest i priča o kromanjoncima koji u moderno doba traže komade po diskotekama doživio je svega šest epizoda.

2. "Emily’s Reasons Why Not", 2006. (ABC) - Loša kopija "Seksa i grada" skinuta je s programa nakon premijere.

3. "Viva Laughlin", 2007. (CBS) - Priča o momku koji pokušava pokrenuti kasino preživjela je svega dvije epizode, unatoč činjenici da je izvršni producent i gostujući glumac bio Hugh Jackman.

4. "The Beautiful Life: TBL", 2009. (The CW) - Priča o grupici muških i ženskih modela i njihovom zajedničkom životu u New Yorku na malim je ekranima bila u samo dvije epizode.

5. "Lone Star", 2010. (FOX) - Priča o zgodnom tipu koji vodi dvostruki život unatoč činjenici da je glavna uloga pripala Jamesu Wolku, prozvanom "mladi George Clooney", nije zaživjela dugo. Prikazane su svega dvije epizode serije.

6. "Six Degrees", 2006. (ABC) - Iako je dobro započela, serija je ubrzo izgubila na gledanosti pa je pauzirana nakon nekoliko epizoda. Ponovno su je nakratko pokušali vratiti na male ekrane u ožujku 2007. godine, ali to je značilo samo njen definitivan kraj.

7. "The Bionic Woman", 2007. (NBC) - Premijera serije u rujnu 2007. gledanošću je potukla premijeru treće sezone "Uvoda u anatomiju". No, štrajk američkih scenarista u studenom ju je uništio.

8. "New Amsterdam", 2008. (FOX) - Priča o besmrtnom njujorškom detektivu nije doživjela ni kraj prve sezone.

9. "Day Break", 2006. (ABC) - Detektivska verzija "beskrajnog dana" nije uspjela privući interes publike, a ABC je na listu promašenih TV serija dodao još jednu kvačicu.

10. "Kings", 2009. (NBC) - Drama o lojalnosti, politici i izdaji nakon pet epizoda prikazanih u ožujku i travnju 2009. je pauziran. Potom je tijekom ljeta prikazano još sedam epizoda, nakon čega je serija definitivno ukinuta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.