Sestra Lepe Brene stigla na predstavu u Zagrebu, gotovo je uopće ne viđamo u javnosti

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

SINOĆ je u Zagrebu premijerno prikazana dugoiščekivana predstava Lepa Brena Project, na kojoj se pojavila i Brenina mlađa sestra Faketa Jahić.

Faketa se iznimno rijetko pojavljuje u javnosti te se o njoj ne zna puno. Sa suprugom Zoranom, s kojim ima tri kćeri, već dva desetljeća živi u Kanadi, gdje ju je Brena posjetila prije tri godine.

Brena i Faketa imaju i starijeg brata Faruka, koji se također bavi pjevanjem, a nastupio je i u srpskoj inačici showa Nikad nije kasno.

Velika pomama za predstavom

Podsjetimo, jučer je u Kerempuhu održana pretpremijera predstave koja je dodana nakon velike pomame za najprije najavljena dva datuma, 7. i 8. ožujka. Također, u petak, 10. ožujka, predstava će biti izvedena i u Rijeci, a organizatori najavljuju da će upravo tamo biti najveći hype.

U glumačko-pjevačko-plesnom komadu Lepa Brena Project problematiziraju se fenomen Brenine popularnosti, tragičan raspad bivše države, ali i nesretna sudbina svih njezinih građana. I sve to ispričano je kroz ženu koja je bila simbol Jugoslavije; čak pet likova Lepe Brene stopilo se u jednu priču i poruku.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.