Sestra Meghan Markle objavila detalje iz knjige o intimnom životu buduće vojvotkinje

Foto: Instagram/Splash

DOK Meghan Markle uživa u svojoj vezi s princem Harryjem i medijskom pozornošću koja uz to ide, njena polusestra Samantha Grant najavljuje knjigu u kojoj će otkriti sve detalje o njoj.

Samantha je već u travnju ove godine najavila knjigu radnog naziva "Dnevnik sestre nametljive princeze", a nedavno je objavila i sinopsis, piše Page Six.

U svojoj se knjizi fokusira na pitanje rase. Njih dvije, naime, imaju zajedničkog oca, ali Meghan je pripadnica dvije rase.

"Kad se rodila moja sestra nisam obraćala pozornost na boju. Da sam samo mogla zamisliti medijsko ludilo i pogrde utemeljene na rasnoj pripadnosti koje će se srušiti na moju predivnu malu sestricu zato što će postati prva vojvotkinja koja je miješane rase. Malo sam toga znala o tome kako smo daleko od pravog multirasnog i multikulturalnog razumijevanja", napisala je Samantha između ostalog.

Iako se čini da o mlađoj sestri govori samo najbolje, njene ranije izjave nisu bile tako lijepe.

"Hollywood ju je promijenio. Mislim da joj je ambicija postati princeza", rekla je jednom prilikom, a također je izjavila da će "njena veza s Harryjem propasti kad istina izađe na vidjelo". 

Sudeći po nazivu, knjiga bi nam mogla otkriti i manje laskave detalje Meghanine ličnosti.

Izvori tvrde da sestre nemaju blizak odnos, a Meghan to još uvijek nije komentirala.

Također, Meghanin bivši suprug Trevor Engelson producira novu humorističnu seriju u kojoj se bavi pričom razvedene američke majke koja se seli u London kako bi se udala za princa, a fokusira se na problem oca koji mora dijeliti skrbništvo s kraljevskom obitelji.

Engelson i Merkle razveli su se 2013. nakon dvije godine braka, a nemaju zajedničke djece.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.