Sestra Meghan Markle otkrila što je njihov otac rekao o kćeri nakon kraljevskog vjenčanja

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

SAPUNICA obitelji Meghan Markle nije završila ni nakon vjenčanja. Nakon što su obiteljski problemi i odsutnost njezinog oca na vjenčanju gotovo zasjenili događaj, ponovno se oglasila Meghanina sestra Samantha koja se sada želi pomiriti sa sestrom.

Iako je proteklih nekoliko mjeseci konstantno iznosila uvrede na račun Meghan Markle, Samantha kaže da ju je propovijed Michaela Curryja na vjenčanju kraljevskog para potaknula da pokuša izgladiti odnose sa sestrom, da bi njihova obitelj ponovno bila na okupu.

Podsjetimo, biskup Michael Curry šokirao je englesko plemstvo na obredu vjenčanja jer je u propovijedi spominjao ropstvo, Martina Luthera Kinga, ali i "bezgraničnu moć ljubavi". Svi mediji su brujali o propovjedniku koji je govorio 13 minuta, suprotno kraljičinu mišljenju da propovijed može trajati najviše sedam.

Samantha Markle je novinarima rekla da je nakon vjenčanja razgovarala s njihovim ocem Thomasom koji je bio ganut ceremonijom.

"Rekao mi je da je njegova curica bila prelijepa mladenka", kaže Samantha koja se nada da će Meghan i Harry uskoro posjetiti njezinog oca u Meksiku gdje se oporavlja nakon operacije srca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.