Severina bila na Adele u Münchenu, pokazala kako izgleda koncert od 400 eura po osobi

Screenshot: Instagram

Britanska pop zvijezda Adele održala je u petak navečer sedmi po redu rasprodani koncert u Münchenu. Na svakom koncertu prisustvuje oko 80.000 obožavatelja, a među njima je sinoć bila i Severina. Objavila je fotografije i videa snimljene prije, za vrijeme i poslije koncerta te pokazala kako je uživala.

Podijelila je na Instagram storyju atmosferu s koncerta, iz VIP zone i selfie s prijateljima, a bila je u društvu PR-ovca Davora Grgina i bivše manekenke Ive Radić.

Davor Grgin također je podijelio dio atmosfere

Grgin je podijelio i snimku iz prvog reda u publici, dok je Adele izvodila svoju pjesmu Oh my God i hodala na pozornici jako blizu njima.

Bila je i na koncertu Coldplaya

Severina je u srijedu bila i na koncertu grupe Coldplay u Beču.

S njom su na koncert, između ostalih, išle njezina nećakinja Mia Popović i Andrea Čermak, snaha generala Ivana Čermaka. Pjevačica se na Instagramu pohvalila videom iz Beča.

"Valja nekad otići s prijateljima na koncert koji nije moj... Kolege, WOW, bilo je nezaboravno", napisala je pjevačica u opis objave.

Podsjećamo, pjevačica Adele održat će ukupno 10 koncerata u Münchenu. Cijene ulaznica za koncerte kreću se od 369.90 do 419.90 eura (stajanje), zatim od 74.90 do 119.90 (stražnja sjedala) te od 369.90 do 399.90 eura (prednja sjedala).

Mnogi su se u Hrvatskoj, ali i ostalim zemljama, žalili kako su im ulaznice preskupe. "Adele, draga, što je s ovim cijenama? Ne mogu si priuštiti 400 eura za jebenu kartu, toliko mi je dvotjedni budžet za hranu", rekla je jedna obožavateljica pa na kraju videa otkrila da će ipak preskočiti koncert.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.