Shawn Mendes o javnom prekidu s Camilom Cabello: Bilo je brutalno, život nije film

Foto: EPA

Pjevač Shawn Mendes (26) gostovao je u podcastu Jaya Shettyja, gdje je govorio o prekidu s Camilom Cabello i reakciji javnosti. Shawn je poručio je da cijelo iskustvo prekida bilo "brutalno".

"Iskreno, mislim da smo Camila i ja napravili najbolji posao u očuvanju svoje ljubavi jedno prema drugome. Bez obzira na to koliko si mentalno jak, kad milijuni ljudi komentiraju, jako je teško ne biti pod utjecajem toga, ne biti pokoleban time, nadahnut time i ne žudjeti za tim", poručio je.

"Ovo nije film. Ovo je stvarni život. Ovo je stvarna ljubav, a ljubav je zbunjujuća i teška i prolazi kroz padove, pauze, prekide", dodao je. Poručio je da je komunikacija ključna u očuvanju veze od javnosti. "Imam tu sreću što je Camila nevjerojatna osoba", zaključio je Shawn.

Shawn je dio ljubavnog trokuta?

Podsjetimo, društvenim mrežama već neko vrijeme kruže priče o ljubavnom trokutu između Shawna, Camile i Sabrine Carpenter. Shawn i Camila počeli su izlaziti 2019., ali su prekinuli u studenom 2021. On je počeo izlaziti sa Sabrinom u veljači 2023., a tijekom tog vremena više su puta viđeni zajedno. Međutim, samo mjesec dana kasnije Shawn je viđen kako ljubi Camilu na Coachelli, što je značilo da je sa Sabrinom gotovo.

Mnogi nagađaju i da su neke pjesme s novog albuma Sabrine Carpenter Short n’ Sweet inspirirane ovim ljubavnim trokutom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.