Simone Biles na meti kritika zbog frizure, ona poručila: "Nije bilo klime u autobusu"

Screenshot: Instagram

Američka gimnastičarka Simone Biles na meti je kritika zbog frizure na Olimpijskim igrama u Parizu. Naime, mnogi tvrde da joj je kosa izgledala neuredno. Gimnastičarka je odgovorila na kritike na svom Instagramu.

Simone je pokazala kako je njena kosa bila stilizirana prije sudjelovanja na Olimpijskim igrama te poručila da su visoke temperature i vožnja autobusom bez klime u trajanju od 45 minuta uzrokovali da joj se frizura nakovrča i raspadne.

Na videu koji je objavila vidi se kako gimnastičarka sjedi u autobusu sa sređenom frizurom za natjecanje te se hladi ručnim ventilatorom. "Sljedeći put kad poželite komentirati kosu Afroamerikanke. Samo nemojte", poručila je u objavi.

Ovo nije prvi put da se Simone morala braniti od kritika zbog izgleda kose. U svom dokumentarcu Simone Biles: Rising osvrnula se na to da su negativni komentari o njenom izgledu često utjecali na nju tijekom godina.

Upisala se u povijest

Podsjetimo, američke gimnastičarke sedmi su put zaredom pobijedile u ekipnom natjecanju na Svjetskom prvenstvu, a Biles se upisala u povijest osvojivši već 20. zlatnu medalja na SP-u. Ujedno je postigla i rekord po broju medalja na Olimpijskim igrama i Svjetskim prvenstvima, s ukupno 33 medalje postala je najbolja u povijesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.