Sin norveške princeze o optužbi da je napao svoju djevojku: Imam mentalne poremećaje

Foto: EPA

SIN norveške princeze Mette-Marit, Marius Borg Høiby (27) prije nekoliko je dana završio u pritvoru nakon što ga je prijavila 20-godišnjakinja koja tvrdi da ju je napao psihički i fizički, a hospitalizirana je zbog potresa mozga.   

Marcus je preko odvjetnika Øyvinda Bratliena objavio izjavu u kojoj je priznao krivnju te se ispričao djevojci, naveo da je tada bio u alkoholiziranom i drogiranom stanju i da ima nekoliko mentalnih poremećaja, piše norveški NRK. 

"Dugo sam se borio sa zlouporabom opojnih sredstava" 

"Prošlog vikenda dogodilo se nešto što se nije smjelo dogoditi. Tjelesne ozljede i uništavanje predmeta u stanu počinio sam u alkoholiziranom stanju nakon svađe i kokaina. Imam nekoliko mentalnih poremećaja, što znači da sam tijekom svog odrastanja i odraslog života imao, i još uvijek imam, velike izazove. Dugo sam se borio sa zlouporabom opojnih sredstava, zbog čega sam se liječio u prošlosti. Sada ću nastaviti s ovim tretmanom i shvatit ću ga vrlo ozbiljno", počeo je. 

"Želim odgovarati za ono što sam učinio" 

"Konzumacija droga i moje dijagnoze ne opravdavaju ono što se dogodilo u stanu u Frogneru u noći na nedjelju prošlog vikenda. Želim odgovarati za ono što sam učinio, a policiji ću sve iskreno reći", dodao je. 

Marius nije službeno priznao krivnju, no objasnio je da se želi ispričati svojoj obitelji i djevojci te dodao da ona "nije zaslužila ni ono što se dogodilo te noći ni ekstremni pritisak norveškog i stranog tiska nakon toga".  

 

Njegovu izjavu komentirala je Mette Yvonne Larsen, odvjetnica djevojke. "Dobro je što on progovara i priznaje problem s drogom i ona je zadovoljna zbog toga", izjavila je. 

Podsjetimo, nakon što je završio u pritvoru, oglasila se jedna od njegovih bivših djevojaka, bivši Playboyev model Juliane Snekkestad, koja je izjavila da je i nju psihički i fizički maltretirao dok su bili u vezi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.