Širi se snimka: Tip uočio misterioznu zgradu na Google Mapsu, ljudi pišu da se boje

Screeenshot: TikTok/Shutterstock

VIDEO koji prikazuje napuštenu zgradu sa zastrašujućom beskonačnom rupom u podu njezine unutrašnjosti postao je hit na TikToku. 

Tiktoker pod korisničkim imenom @yeetme084 gledao je Japan na Google kartama, što ga je dovelo do te zgrade, koju je potom zumirao. Na Google kartama moguće je zgradu pogledati i iznutra.

@yeetme084

Rip camera man

♬ warm nights - bat 👁

Tada je postala vidljiva ogromna rupa unutar zgrade, zajedno s prozorima na kojima se nazire zeleno svjetlo. Na kraju se vidi i biće nalik robotu.

Video koji je tiktoker objavio nakon istraživanja Google karata do sada je skupio 19.2 milijuna pregleda i izazvao gotovo 50.000 komentara. Mnogi su pisali kako su se uplašili.

"Svaka čast onome tko se žrtvovao da uopće uđe u tu zgradu", "Ajme, ovdje će se snimati sljedeća sezona Squid Gamea", "Ovo je užasno", "Prestrašno", samo su neki od komentara ispod objavljenog videa.

Mnogi su pisali kako doista ne znaju što se ovdje krije, dok su neki priznali da bi čak iz znatiželje otišli tamo.

O čemu je zapravo riječ?

Naime, prostor unutar napuštene zgrade snimljene u Japanu nekada je bio Nara Dreamland, tematski park u blizini Nare u Japanu inspiriran Disneylandom u Kaliforniji. Bio je u neprekidnom radu 45 godina od 1961., a trajno se zatvorio 2006. zbog pada posjećenosti. 

Posjetitelji Nare Dreamlanda kasnije su je opisivali kao lažni Disneyland. U parku je sve izgledalo "jeftino". Također se prestao održavati u savršenom stanju i čistoći. Boja je na mnogim mjestima otpala, bila je prljava i nikoga nije bilo briga što park više ne izgleda savršeno.

Od Nare Dreamlanda sada su ostali samo ogromni prostori sa starim, smrdljivim tepisima. Danas je ograđena i zatvorena za posjetitelje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.